Frederique van Hest

Pedagoog in opleiding

Momenteel volg ik de opleiding hbo-pedagogiek. Hiervoor heb ik de opleiding mbo-onderwijsassistent gedaan en liep ik in mijn laatste jaar stage op een cluster 4 school. Daar begeleidde ik zeer moeilijk opvoedbare kinderen. Sindsdien is de interesse voor kinderen/jongeren en jongvolwassenen bij mij gegroeid.

Afgelopen jaar heb ik de minor pedagogisch passend onderwijs en intensieve jeugdhulp afgesloten. Hiervoor liep ik stage bij Markant en Villa Vondel. Tijdens mijn stage bij Villa Vondel was ik bezig met de ontwikkeling van de kinderen die in de drie plus groep zaten. Wanneer zij een achterstand hadden dan begeleidde ik deze leerlingen individueel. Bij Markant begeleidde ik een Multi probleemgezin met als resultaat meer structuur en zekerheid voor het hele gezin. Ik vond het interessant om individueel met kinderen bezig te zijn en vond het mooi om te zien dat ieder kind uniek is. Ik wil graag kinderen en jongeren helpen vanuit hun eigen kracht. Hierin wil ik graag verder groeien.

Bij praktijk La Croix ben ik bezig met het begeleiden van kinderen van verschillende leeftijden. Ik vind het belangrijkste dat een leerling zich op zijn gemak voelt en met plezier aan het leren is. Naast het begeleiden van de leerlingen begeleid ik ook de huiswerkklas elke week.

Ik ben aanwezig van maandag tot en met donderdag bij Praktijk La Croix.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst in Amsterdam met mijn vriendinnen. Reizen met mijn familie en vrienden doe ik dan ook het liefst.

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn