Amy Bruin

Pedagoog in opleiding

Sinds september 2018, ben ik vier dagen in de week te vinden bij Praktijk La Croix. Op dit moment studeer ik pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik in mijn derde jaar van de opleiding.

Voordat ik begonnen ben aan de opleiding pedagogiek, was ik vastberaden om aan de pabo te gaan studeren en nadat ik een aantal dagen bij verschillende juffen en meesters heb kunnen meekijken en helpen, wist ik dat dit goed bij mij paste maar er weinig tijd was voor één-op-één begeleiding, en dat is juist het mooiste wat er is. Dat is dan ook de reden dat ik ben begonnen aan de opleiding pedagogiek.

Afgelopen jaren heb ik verschillende leerlingen begeleiding gegeven, zowel stage als (vrijwilligers)werk op scholen in de omgeving van Amsterdam. Maar passende leerondersteuning bieden aan individuele leerlingen blijft een uitdaging. De motivatie die ik heb om te begeleiden heeft te maken met het verschil dat je kan maken voor een kind door het juiste materiaal te bieden.Tijdens mijn stage ben ik veel aan de slag met Remedial teaching en zal ik daarnaast af en toe vindbaar zijn bij de huiswerkklas waar ik middelbare scholieren zal begeleiden.

Buiten mijn werk en stage ben ik bezig met het leren van de Turkse taal en vind ik het heel erg leuk om met vriendinnen naar restaurantjes te gaan of wat te gaan drinken.

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn