Hala Mohammadi

Pedagoog in opleiding

Sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Praktijk La Croix. Ik volg de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool Inholland. Vier jaar geleden volgde ik de HBO-opleiding Operatieassistent. Vrij snel wist ik dat mijn passie toch bij het werken met kinderen en jongeren ligt, omdat je als operatieassistent weinig contact hebt met de mensen om je heen (collega’s en patiënten). Ik heb daarom de overstap gemaakt naar de opleiding Pedagogiek.

In mijn 3jaar heb ik de minors Psycho-educatie, Pedagogisch passend onderwijs en Gezinsondersteuning gevolgd. Tijdens het volgen van deze minors heb ik veel kennis opgedaan als het gaat om (specifieke) begeleiding. Daarnaast heb ik bij mijn vorige stageplek twee jaar basisschoolleerlingen begeleid uit Amsterdam-oost met een taalachterstand. Dit waren kinderen waarbij er thuis meerdere talen worden gesproken.

Bij Praktijk La Croix ben ik met name bezig met Remedial Teaching. Daarnaast begeleid ik jongeren bij onze zusterorganisatie 2Learn. Ik vind het belangrijk dat een leerling één op één wordt begeleid, zodat de leerling alle aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

Tenslotte houd ik erg van reizen. Nieuwe landen en culturen leren kennen vind ik fascinerend. Zwemmen is ook iets wat ik graag doe in mijn vrije tijd.

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn