Werken bij La Croix

 

Praktijk LaCroix is per 1 april op zoek naar een ervaren bijles-docent (m/v) ten behoeve van leerondersteuning in (met name) bèta-vakken.

Functieomschrijving

Wie zijn wij?

Onze praktijk is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van leerproblemen en leerstoornissen bij kinderen en jongeren. De begeleiding is gericht op uiteenlopende onderwijsleerproblemen, waaronder leerachterstanden, leervoorsprongen, dyslexie, dyscalculie, gedragsproblemen, concentratieproblemen en/of faalangst. Tevens bieden wij ondersteuning in geval van een disharmonisch intelligentieprofiel. Ons zeer ervaren multidisciplinair team bestaat uit een GZ-psycholoog, schoolpsycholoog, (ortho)pedagogen, Master SEN, dyslexiebegeleiders en remedial teachers.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een collega die affiniteit heeft met het werken met middelbare scholieren. Het gaat om jongeren in zowel de onderbouw als bovenbouw van het voortgezet onderwijs, in leeftijd variërend van 12-18 jaar. Ervaring in het geven van leerondersteuning in de vakken Wiskunde- A/B, Natuurkunde, Scheikunde en Biologie is een vereiste. Het is daarnaast een pré als je begeleiding kunt geven in de talen zoals Engels, Duits etc.

Je vervult onder meer de volgende werkzaamheden:

 • Je geeft individuele onderwijsbegeleiding aan leerlingen, afgestemd op de specifieke hulpvraag van de leerling. De invulling van de onderwijsbegeleiding kan de volgende onderdelen inhouden:

-het doornemen en uitleggen van de leerstof

-het overhoren van proefwerken en voorbereiden op eindexamens

-het helpen plannen en organiseren van het schoolwerk

-het inzetten van strategieën en tools die het schoolwerk ondersteunen

 • Je leest dossiers over de achtergrondproblematiek van de leerling
 • Je houdt een verslaglegging van je lessen bij
 • Je communiceert met ouders, leerkrachten en andere betrokkenen

 

Wat vragen wij?

Een enthousiaste collega die per 1 april ons team komt versterken. Je hebt de volgende capaciteiten en mogelijkheden:

 • Goede pedagogische en didactische vaardigheden
 • Kennis van de leerstof en examentraining ten behoeve van (met name) bèta-vakken
 • Zelfstandigheid, flexibiliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Per 1 april 2020 beschikbaar voor minimaal twee dagen in de week (met mogelijkheid tot uitbreiding)

Wat bieden wij?

 • Een klein en hecht team, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het onderling uitwisselen van kennis en vaardigheden (o.a. vaste maandelijkse intervisiemomenten
 • In overleg in te plannen werkuren
 • Een marktconform salaris
 • Een mooie werklocatie in de Vondelbuurt van Amsterdam

U kunt uw sollicitatie met cv en motivatie sturen naar: mevrouw P. Meerburg via e-mailadres: p.meerburg@praktijklacroix.nl Voor meer informatie over de functie kunt u tevens contact opnemen met mevrouw P. Meerburg op telefoonnummer 020-6724598 (niet op donderdag)

 

 

 

 

Open sollicitaties:

U kunt uw open sollicitatie sturen naar info@praktijklacroix.nl. Wij zullen uw sollicitatie opnemen in onze administratie en contact met u opnemen indien er een passende vacature beschikbaar komt.

Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn