Huiswerkbegeleiding individueel

Leerlingen van het voortgezet onderwijs kunnen bij Praktijk La Croix worden aangemeld voor bijles/huiswerkbegeleiding. Zij krijgen ondersteuning bij de vakken waar zij moeite mee hebben. Dit kan zijn bij het leren van de theorie of bij het organiseren en vormen van werkstukken of opdrachten. Leerlingen kunnen voor alle vakken bij ons terecht.

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het geven van huiswerkbegeleiding aan middelbare scholieren met leerstoornissen zoals dyslexie en dyscalculie.

Andere middelbare scholieren vinden het lastig om hun huiswerk te plannen. Ze kunnen zich thuis of op school moeilijk concentreren of weten niet hoe ze de stof van bepaalde vakken op een goede manier kunnen leren. Afhankelijk van de situatie en de wensen van de ouders, kan een scholier één of meerdere keren per week door ons individueel begeleid worden. Er wordt geleerd structuur aan te brengen in het eigen werk, door huiswerk goed te plannen en gebruik te maken van een agenda.

Wilt u uw kind bij ons aanmelden voor individuele huiswerkbegeleiding? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact opnemen

Of meld uw kind direct aan en stuur uw gegevens en vraag alvast op.

Direct aanmelden
Facebook
Facebook
YouTube
LinkedIn